Vilkår & Betingelser

Forsendelse & Betaling

Alle ordrer tilstræbes pakket og afsendt hurtigst muligt (ved bankoverførelse vil det være efter betalingen er modtaget!). Ved Dankort/VISADankort trækkes beløbet fra kundens konto ved afsendelse af de bestilte vare.

Levering af varen fra canopysound.dk anses for sket, når varen er overdraget til Post Danmark.

Canopy Sound kan ikke blive holdt ansvarlige for tab som følge af overskridelse af leveringstiden og ligeledes ikke holdes ansvarlige for fejl og forsinkelser som følge af forsendelsen.

Der skal påregnes en leveringstid på 1-10 arbejdsdage, såfremt varen er lagervare, ellers 2-15 uger. I tilfælde af forsinket levering, bedes du kontakte os og vi vil gøre vores bedste for rette op på fejlen. I tilfælde af udgåede varer, vil kunden hurtigst muligt blive underrettet herom og evt. indbetalte beløb vil straks blive tilbageført, hvis ønsket.

Fragtprisen fremgår ved bestilling og på ordrebekræftelsen/fakturaen. Der kan kun vælges Post Danmark til levering af varen.

Pris

Alle priserne er dagspriser, og kun gældende på bestillingsdagen. Alle angivne priser på websitet er inklusive 25% moms, alle danske afgifter, told,  mm.

Fortrydelse

Alle køb kan fortrydes i op til 14 dage efter leveringen. Ved fortrydelse skal varen returneres ubeskadiget, i original ubeskadiget emballage.

Pakken skal senest være afsendt 14 dage fra varens modtagelse dato. (Ifølge Post Danmark stempel).

Varer, som ikke returneres i samme stand og mængde, modtages ikke.

Sammen med returvaren bedes ordrenummer/kopi af fakturaen anført, samt evt. kontooplysninger til tilbagebetaling af din indbetaling oplyst.

Fremsendes disse oplysninger sammen med varen til os, er det hurtigere for os at færdigbehandle din sag og sende din indbetaling retur. Når varen er modtaget retur, vil vi returnere varens købspris til den anførte konto.

* Ved fortrydelse af et køb gælder, at forbrugeren har ret til at få refunderet både købsprisen og leveringsomkostningerne. Det eneste forbrugeren selv skal betale, er udgifterne til at sende varen retur.  Vi tilbyder at kunden kan købe billig returfragt gennem vores fragtudbyder på https://coolreturn.coolrunner.dk/canopysound/

Købet kan ikke fortrydes, hvis der er tale om produkter, som bliver ændret i forhold til deres oprindelige udførelse eller er produceret specifikt efter kunde instruktioner. I disse tilfælde hvor fortrydelsesretten ikke er gældende, vil canopysound.dk gøre særligt opmærksom på dette enten på det enkelte produkt eller efterfølgende, inden ordren effektueres.

Indtil ordrens effektuering påbegyndes dvs. påbegyndelse af ændring, tilpasning eller produktion er fortrydelsesretten dog fortsat gældende.

Varer der returneres ufrankeret eller pr. efterkrav, nægtes modtagelse.
Ved returnering skal Pakke Post Danmark benyttes – ikke alternative pakke distributører uden aft. – da forsendelse med Pakke Post Danmark gør det muligt at spore varen, hvis den skulle bortkomme under forsendelse.
Varen skal sendes forsvarligt emballeret – Skriv venligst tydeligt, at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten samt ordre nummer, og at du derfor ønsker af få tilbagebetalt varens pris.
Se retur adresse her:

Canopy Sound I/S

Ungarnsgade 7, 2th.

2300 København S

CVR: 34404623

Vi anbefaler, at varen sendes retur som “forsigtig” pakke med Post Danmark. Canopysound.dk forbeholder sig ret til at nægte modtaglese af returvare, hvis returvaren har mangelfuld eller manglende indpakning.
Disse returregler gælder alle varer solgt som fjernsalg (til private).

Pengene tilbage

Hvis du har betalt for varen eller ydelsen, skal du have dine penge igen, når du har fortrudt. Fra vi har fået varen, eller har fået din besked om, at du vil fortryde købet af ydelsen, har vi iflg. købeloven 30 dage til at give dig dine penge igen.

Forbehold for ændringer

canopysound.dk forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for denne webside. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer.

Misbrug

Misbrug af canopysound.dk vil blive politianmeldt.

Nyttige e-handel links. canopysound har gjort det nemt for dig at få relevant information på andre web-sites igennem links. Disse web-sites er uden for canopysound.dk´s kontrol. Vi kan derfor på ingen måde indestå for indholdet på disse sider.

www.betaling.dk (PBS)
www.forbrugersikkerhed.dk (FDIH / Forbrugerrådet.
www.fs.dk (Forbrugerstyrelsen)
www.net-tjek.dk (Forbrugerstyrelsen)
www.fbr.dk (Forbrugerrådet)

Reklamation

Som forbruger har du 2 års reklamationsret, hvilket betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget, og manglen dermed ikke er opstået på grund af fejlagtig brug af varen.

Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest 2 år efter, du har modtaget varen. Ved køb af nogle varer vil din reklamationsret følge af varens naturlige holdbarhed.

Vi gør opmærksom på, at reklamationsretten bortfalder, hvis varen har lidt overlast, dvs. at der konstateres væske-, slag-, knæk,- eller fugtskader på varen.

Fejler varen noget gør vi alt hvad vi kan for at skaffe en ny hurtigst muligt. Da vi i sådan et tilfælde skal reklamere hos producenten (i Kina) kan reklamationstiden godt vare over 30 dage.