Om os

Vores Historie
Canopy Sound blev startet af Viktor Maigaard Poulsen og Tobias Fjelstrup i 2013. Vi byggede vores første anlæg, der var noget være skrammel, tilbage i 2008 og blev enige om at det kunne gøres bedre. Undervejs i byggeprocessen blev vi trætte af, hvor lidt information der var tilgængeligt, så vi startede www.festivalanlæg.dk i 2010, hvor vi håbede at garvede anlægsbyggere ville dele ud af deres viden. Med masser af ekspertviden fra folk som Phaedras og Saturnus voksede forummet og vi blev opmærksomme på, hvad der manglede på det danske marked. Det førte til, at vi hentede den første sending af TA2020 forstærkere til Danmark. Senere begyndte vi at føre vores boominator pakker, så folk let kunne bygge det fedeste festival anlæg – Boominatoren. Boominatorens popularitet har længe været kendt blandt anlægsbyggere, men efterhånden har flere større firmaer også fået øjnene op for den og da de begyndte at lave lignende boominatorpakker besluttede vi, at det var tid til at gå andre veje. Der var efterhånden mange gode muligheder for billige TA2020 forstærkere og boominator tilbehør, så vi syntes at tiden var inde til at vi brugte vores viden og producerede vores egne dedikerede udendørs forstærkere. Det førte til skabelsen af cAMP standard og cAMP miniDSP. Sidstnævnte er stadig under udvikling, men vi lover, at den bliver vandvittig fed når den engang kommer på markedet!

 

Hvem er vi?
Vi er selvbyggere, anlægs-entusiaster og dedikerede Roskildegængere! Vi har begge rundet vores tiårs jubilæum på Roskilde og igennem årene har vi set og bygget et væld af anlæg.
Viktor er 28 år og er opvokset i Svogerslev. Han var første gang på Roskilde i 2007 og byggede sit første anlæg i 2008.

Tobias er 27 og voksede op lidt uden for Svogerslev. Han var på Roskilde første gang i 2003 sammen med sin far og overlede regnen i 2007! Han byggede sit første anlæg i 2008 og har bygget masser siden da. I juli 2016 blev han færdig med sin uddannelse som bygningsingeniør og han i øjeblikket i New Zealand hvor han bor og arbejder sammen med sin kæreste. Herfra tager han sig også af regnskabet og hvad der nu engang kan klares over de digitale medier.
Vores vision?
Igennem hele vores historie har vi haft mange forskellige varer på lager – mere eller mindre succesfuldt. Vi har altid bestræbt os på at levere de varer folk har brug for og ikke nødvendigvis de varer der giver størst profit. Vi er selv dedikerede gør-det-selv byggere, elsker god kvalitet og tilfredsheden ved selv at fremstille ens egne ting. Derfor har vi også fokus på varen og vi forsøger altid at udvikle os. Igennem festivalanlæg.dk har vi en finger på pulsen så vi ved hvad der foregår i anlægsverdenen. Til sidst, men ikke mindst, bestræber vi os på at sørge for en fed kundeoplevelse. Vi er kun to mand, men vi bestræber os på at besvare alle henvendelser så hurtigt som muligt.  Vi værtsætter vores kunder og vi værtsætter at mange støtter op om et lille dansk firma! Når du skriver til os får du fat i en der ved noget i stedet for blot at blive sat i køen til endnu en kundesupport.

Skriv endelig til os på vores facebookside, hvis du har nogen spørgsmål. Vi glæder os til masser af år med lækker musik og fantastiske anlæg!

De bedste hilsner,

Viktor og Tobias