Posted on

Boominator Guide

Hvis du spotter fejl i guiden, må du meget gerne smide en comment herinde, så vi kan rette det

Boominator Guide v2.0

4 thoughts on “Boominator Guide

 1. Hej Canopysound

  Jeg kunne godt tænke mig at bygge en boominator. Jeg har fundet jeres guide på jeres hjemmeside. Hvilken forstærker vil i anbefale, jeg vil selvfølgelig gerne have den kraftigste, dvs den der giver bedst lyd og kan spille højst. Derudover vil jeg høre om der er mulighed for at lave det på en måde så man kan justere bass, diskant osv. Det sidste spørgsmål er så hvor i vil anbefale at jeg køber alle tingene henne?

  Mvh Emil Jensen

  1. Hej Emil

   Hvis du udelukkende går efter den kraftigste løsning, er det nok bedst at gå med Pioneer GM-D8604. Den leverer nogenlunde hvad højtalerne kan håndtere af effekt, uden at være helt håbløs med strømforbruget.

   Hvis du dog også vil optimere lidt på levetiden vil vi til enhver tid anbefale vores egen c-amp standarrd, til Boominatoren. Der vil du få markant længere batteritid, men samtidigt et fornuftigt lydniveau.

   Justering af bass osv. kan evt. gøres nemmest via en app på telefon/afspiller, men som regel lyder en korrekt bygget Boominator også helt fint.

   mvh. Viktor

 2. hej findes der en guide til at samle al de elektroniske og med bluetooth ? har svært ved det.

  1. Hey Lars
   Det kan være lidt svært at skrive en generel guide til de dele. De kan se ud på mange forskellige måder. Men måske forhandleren af de ting du har købt kan vejlede dig lidt? Ellers kunne du også tage nogle billeder og forklare problemet på https://festivalanlaeg.dk – der kan du helt sikkert få en masse hjælp også

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *